Oversize skjorta och knytdetaljer

Det har blivit lite ”si å så” med mina outfitinlägg på sistone och nu vet ni varför, det har inte varit helt lätt att dölja vad som håller på att växa inuti magen på mig plus att energin inte varit helt på topp. Jag vill såklart klä mig snyggt trots att jag nu är gravid och inte kommer i ett endaste par byxor (och inga tröjor heller för den delen) i min gamla garderob och det är en utmaning vill jag lova, jag vet inte hur många gravidplagg som jag har beställt hem och sedan skickat tillbaks igen!!

Den här outfiten känner jag mig dock bekväm i, precis som klänningen jag bar på bröllopet för någon helg sedan som givetvis var en gravidklänning! Utöver dessa uppsättningar har jag inte lyckats införskaffa mig så mycket mer men det ska ändå bli kul att skapa min egen gravidstil och har ni några tips på varumärken får ni mer än gärna hojta till!!

6 reaktioner på “Oversize skjorta och knytdetaljer”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.