Vi har blivit med hus!

Vi har köpt hus! Det är mycket som händer i våra liv just nu, haha! CJ har bytt jobb, jag är gravid och nu har vi dessutom hittat vårt drömhus! Det känns nästan lite för bra för att vara sant men det gäller väl att surfa på vågen så länge den varar…

Det är alltså här vi ska lägga grunden till vår lilla familj och det är här vårt nya liv som husägare börjar, jag kan inte riktigt förstå det själv! Det som för bara några månader sedan kändes som en fullkomligt omöjlig ekvation att lösa, vi har utan att överdriva varit på närmare 100 visningar de senaste 1,5 åren sedan vi på allvar började leta efter nytt boende. Vi har hela tiden varit väldigt bestämda med att vi vill bo i Limhamn/Sibbarp vilket vi knappast varit ensamma om så konkurrensen har varit stenhård för att inte tala om det snåla utbudet av objekt på marknaden. Den sista tiden höll jag till och med på att ge upp hoppet och det hjälpte inte direkt att vi konstant fick höra att vi måste sänka våra krav och vidga våra vyer, men trots att vi för en kort sekund började tvivla på vårt drömhus kunde vi inte förlika oss med att bo i ett område som inte ligger oss varmt om hjärtat och det är jag så otroligt glad för idag. Envishet lönar sig och ibland har man faktiskt lite tur också!

Det är precis ett sådant hus som vi har drömt om som ”första hus”, det är ett parhus från tidigt 1900-tal och det är så otroligt charmigt att jag måste nypa mig själv i armen för att känna efter så att det inte bara är en dröm. Det är dessutom bara till att flytta in och så här i efterhand är jag så glad att vi aldrig gav oss in i ett renoveringsobjekt som vi i våra svaga stunder övervägde att göra, visst…vi behöver fixa taket/skorstenen inom några och dessutom uppdagade det sig under besiktningen att vi måste fixa till en vägg men det ska vi nog mäkta med även om det kommer att kosta en slant. Huset är 128 kvm och har en alldeles lagom stor trädgård, nu längtar jag tills den 1e dec då flyttlasset går av stapeln och tänk att jag kommer få spendera min mammaledighet här!!

Bilderna är lånade från Hemnet.

10 reaktioner på “Vi har blivit med hus!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.