Hösten är här och den röda färgen är en av de rådande hösttrenderna!

Väderleksprognosen visar regn den kommande veckan och även om det var superfint väder i helgen så har nu hösten anlänt med buller och bång, så har även höstens trender där färgen rött är en given lagspelare! Personligen har jag ganska svårt för att bära röda plagg vilket jag lite smått börjat utmana men inte helt kärat ner mig i, däremot älskar jag att bära rött lack på naglarna vilket resulterade i att jag köpte med mig det här lacket från Tax free’n när vi flög hem från Sicilien i somras…

Klockan kommer från Bering, pärlringen från Jane Koenig och mina vigselringar har jag själv designat hos en juvelerare i stan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.