Jakten på min gravidstil

Jag jobbar stenhårt på att hitta min gravidstil, den här klänningen köpte jag någon storlek för stor redan i somras när den fanns på rea i Köpenhamn. Dessvärre råkade vi kasta in den i tvättmaskinen när det visade sig att den skulle kemtvättas och vips blev den på tok för kort samtidigt som fodret behöll sin ursprungliga längd, min kära mamma fick helt enkelt rycka in i helgen och lägga upp fodret till samma längd som klänningen krympt till men jag tycker nog att den blev i kortaste laget för att platsa som en gravidklänning! Nåväl, jag får väl använda den efter graviditeten istället…

Nu känner jag mig verkligen stor och bara den senaste veckan har hela jag vuxit så det knakar, det känns lite obehagligt måste jag intyga men det är väl bara till att finna sig i det. Jag fick så otroligt mycket feedback på Instagram i ett av mina senaste inlägg och jag har förstått att de flesta tappar sina gravidkilon ganska omgående efter födseln och att det varierar så otroligt mycket hur många kilon man går upp i vikt…

Jag föll framförallt för spetsdetaljerna i denna klänningen samt att modellen är så lös, jag är inte så mycket för tajta klänningar längre och det har inte med graviditeten att göra utan det gillade jag redan innan jag blev gravid.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.