Blir det en flicka eller en pojke?

Idag har vi en stor dag framför oss, vi ska nämligen på rutinultraljud där vi kommer få se vår lilla bebis och förhoppningsvis även ta reda på vad det är som gömmer sig i min mage! Nästan alla tror att det är en pojk men själv har jag inte den blekaste aning, vi är bara så otroligt glada om allting visar sig vara bra och att bebisen där inne är frisk! Kvällen ska sedan firas i dubbel bemärkelse, den här helgen firar vi nämligen Bomullsbröllop och ett helt år som gifta! CJ har bokat bord på en restaurang som vi inte testat förut men innan dess hade vi även tänkt hinna med en tur till Emporia för att köpa bebisens allra första outfit, eller min kära mor har ju redan hunnit införskaffa både ett och två plagg men det blir i varje fall den första outfiten från oss…

2 reaktioner på “Blir det en flicka eller en pojke?”

  • Ingrid skriver:

    Vilken härlig dag! Bättre sätt att fira finns Inte! Grattis till er och hoppas allt såg bra ut på ul.

    • Thessan skriver:

      Det var det verkligen! <3 Allt såg ut som det skulle på UL och så himla roligt att få se den lille bebisen där inne....känns så otroligt overkligt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.