Restaurang Västergatan

Jag är förvånad över att jag inte ens hade hört talas om den här restaurangen i Gamla Väster som CJ hade bokat bord på igårkväll, en liten mysig restaurang med superproffsig personal. Vi åt en fyrarätters som var helt fantastiskt god! De hade verkligen lyckats trolla med ingredienser som spetskål, blomkål och kronärtskocka. Den enda rätten som inte riktigt föll mig i smaken var Långan (vit fisk) men jag är inte så förtjust i rökiga smaker och denna rätten var just en sådan, sen var jag ändå redan mätt vid det laget så det gjorde mig inget eftersom jag då fick lite mer utrymme till efterrätten som var gudomligt god! Det alkoholfria dryckespaketet var dock inget att hänga i granen och jag hade så här i efterhand mycket hellre beställt in en cola, jag förstår inte varför det ska vara så svårt att få till just alkoholfritt?

Egentligen firar vi Bomullsbröllop idag men eftersom vi ändå hade bokat in att fira kvällen lite extra efter vårt ultraljud passade vi på att slå två flugor i en smäll, CJ ska nämligen på en reunion med gamla vänner idag så jag tänkte passa på att sortera lite inför flytten som börjar närma sig med stormsteg. Jag tänkte lägga ut massor med grejer på Tradera/Blocket och ev skapa en Bloppis på Instagram så håll utkik om ni vill göra riktiga fynd! Jag tänkte även försöka hinna med att knåpa ihop ett bröllopsinlägg från när vi gifte oss i Sydafrika förra året samt möta upp Cecila för en PW i eftermiddag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.