20% på höstjackor!!

1.här   2.här   3.här   4.här   5.här   6.här   7.här   8.här   – innehåller affiliatelänkar

Dagen har spenderats tillsammans med CJ’s föräldrar och efter det begav jag mig ut på min dagliga PW medan CJ for hem till en kompis där han ska spendera kvällen. Själv hade jag storslagna planer på allt jag skulle hinna med nu när jag är hemma själv ikväll men tyvärr börjar tröttheten redan ta över så vi får väl se vad det blir av dem, så himla trist när man däckar redan klockan 21 en lördagskväll (igår somnade jag tio minuter in i filmen som vi såg och då hade klockan inte ens hunnit slå halv tio). Nåväl, jag har varit pigg hela dagen så jag ska väl egentligen inte klaga!

Jag ville bara kika in här för att tipsa er om att Boozt just nu erbjuder 20% på alla höstjackor, hur bra deal?? Ni använder bara koden ”cold20” vilken ni även kan använda på redan prisnedsatta jackor vilket ger er en ännu bättre deal! Sen undrar jag varför de inte börjat med gravidkläder för tro mig, det FINNS en marknad även för det!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.