Rosé, rött och rosa…

En detaljbild av min mysiga söndagsoutfit, den här polotröjan från Rosemunde har jag i princip bott i den senaste tiden. Jag älskar den löst sittande passformen som passar även för en gravid mage, med andra ord ett väldigt användbart plagg nu till höst och vinter. Jag har har även hakat på trenden med att matcha den rosa färgen med rött och till och med lagt till lite rosé för att få ytterligare en nyans av den ljuvliga färgskalan…

Idag ska vi åter igen iväg för att leta bil, vi som trodde att vi i princip var redo att köpslå har börjat om på ruta ett känns det som! Det jobbiga är att vi endast har helgerna till att fixa med alla ”måsten” nu inför flytten och allt nytt som komma skall vilket gör att vi inte riktigt hinner med allt vi borde! Nästa helg ska vi tex åka över till Köpenhamn för att prova en potentiell soffa till nya huset, vi har äntligen hittat en som vi gillar designmässigt men vi vill såklart provsitta den innan vi lägger en beställning på nätet och till vår stora glädje finns det ett showroom i Köpenhamn…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.