Nobel – norsk thrillerserie

Jag tyckte det kunde vara dags för ett nytt serietips, det finns ju inget bättre än när man hittar en serie som man verkligen inte kan sluta att titta på och den här är precis en sådan. Nu gillar ju både jag och CJ krigsfilmer och den här handlar inte helt otippat om en insatsstyrka i Afghanistan som återvänder hem till Oslo efter ett hemligt uppdrag.

En serie som skildrar både händelser i Afghanistan och konflikter hemma i Oslo, där bland annat huvudrollsinnehavaren Erling och hans frus (svenska skådespelerskan Tuva Novotny) arbete inom utrikesdepartementet vävs samman. Serien känns otroligt välgjord och proffsig, passa på att se den så länge den visas på SVTplay.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.