Fredagsblommor och favoritparfymen

Blomsterbuketten är svärmors sista trädgårdsskörd som hon hade med sig förra veckan och se så fin buketten har hållit sig sedan dess, imorgon är det en vecka sedan! Nu när vi snart ska flytta måste jag erkänna att jag inte riktigt ägnar inredningen, och därmed även att hålla lägenheten uppdaterad med fräscha blommor, någon särskild omtanke så den här lilla buketten blir nog den sista innan vi byter adress. Igår blev vi dessutom av med skänken som stod under tv:n så vi har redan börjat packa ner i flyttlådor, vilket påminde oss om hur tråkigt det är att förbereda sig inför en flytt. Mamma och Jocke (och jag räknar även med Lillebror som jag inte hunnit fråga än) har som tur var lovat att hjälpa till för att underlätta så mycket som möjligt, jag och mamma får väl ta hand om flyttstädningen så får killarna ansvara för att allt transporteras säkert till Limhamn.

Jag ville egentligen bara tipsa er om min favoritparfym, jag vet inte hur många år som jag troget har köpt den här Chanelflaskan (den gröna) och jag tycks aldrig tröttna på doften. Jag gillar ju inte skarpa parfymer och är så pass känslig att jag till och med kan få för mig att byta plats om jag tex går på bio och hamnar bredvid någon som har alldeles för stark parfym på sig (detsamma gäller om jag hamnar bredvid någon som röker eller luktar svett), det kan vara lite jobbigt ibland och nu när jag är gravid har mitt doftsinne inte direkt blivit mindre känslig. Med andra ord är det en utmaning att byta parfym för mig så tipsa gärna om nya dofter som inte är för skarpa då såklart…

1 reaktion på “Fredagsblommor och favoritparfymen”

  • Frida skriver:

    Hey! Ett tips i all välmening: Nu vet jag inte om du mår mycket illa eller så. Men! Under båda mina graviditeter har jag mått ganska illa, och de produkter/parfymer jag använt under graviditeten har jag inte klarat av efteråt. De gav liksom tillbaka grav-illamåendet i minnet om du förstår hur jag menar. Bara tänker att du inte ska ”förstöra” din favoritparfym! Take care!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.