Sneak peek på dagens outfit…

För ett tag sedan nämnde jag att jag fyndat ännu en söt klänning från Gina Tricot men att urringningen var på tok för brutal och att jag vart tvungen att lämna den till skräddaren för att se om det fanns någon bra lösning att fixa till den, jag ville ju gärna behålla den eftersom det är så otroligt svårt att hitta prisvärda plagg nu när man är gravid och den här kostade bara några hundralappar. Till min stora glädje kom jag och sömmerskan fram till att sätta ett par små tryckknappar upptill vid urringningen och det blev hur bra som helst, ett tips om ni på ett enkelt sätt behöver fixa till en alldeles för djup ringning! Denna insatsen kostade mig 100kr och klänningen blev således fortfarande väldigt prisvärd, det kommer upp ett outftinlägg inom kort så håll utkik!

Jag är förresten så otroligt nöjd med min nya plånbok som jag fick av maken i 1-årig bröllopspresent! Egentligen fick jag en annan modell men jag valde till slut att byta den mot en mindre variant eftersom jag gärna vill få plats med plånboken i alla mina väskor och då blev denna modellen mycket bättre.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.