Autumn look

Blomsterprintet är helt klart mitt favoritprint när det kommer till klänningar och lyckligtvis följer trenden med även i höst, den här söta omlottklänningen fyndade jag på Gina Tricot för några hundralappar och efter en mindre justering hos skräddaren passar den min gravida kropp perfekt.

I grunden är jag egentligen ”en byxmänniska” men jag har en illusion om att jag ska bli bättre på att bära klänning och nu, under rådande omständigheter, faller det sig ganska naturligt att välja klänningen framför byxan. Dels för att det inte finns några särskilt snygga byxor att bära som gravid och dels är det mer bekvämt att ha klänning på sig, jag måste bara hitta lite fler strumpbyxor som tillåter klänningsbärandet även då det är kyligt ute.

Köp outfiten:

Foto: Linda

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.