20% på ett helt köp från Rosemunde

Hörrni, jag har i samarbete med Rosemunde, fått äran att erbjuda er en rabattkod om 20% på ett helt köp! Det är ju ingen hemlighet att Rosemunde hör till ett av min favoritmärken och ingen är gladare än jag att jag trots den växande magen ryms i mina Rosemunde-toppar, det bästa är dessutom att jag fortfarande kan ha storlek XS i plaggen (de längre modellerna) vilket betyder att jag inte slänger pengarna i sjön om jag under graviditeten investerar i ett nytt plagg eller två för jag kommer ju kunna använda dem även efter preggo-tiden. De här två topparna är mina senaste nyförvärv och de har redan använts flitigt…

Ange koden ”thessan20” på Rosemunde’s webbshop för att ta del av rabatten (den är giltig fram tills på måndag), på bilden ovan bär jag denna toppen (klick) och på bilden nedan bär jag denna toppen (klick).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *