25% på barnkläder

1.här  2.här  3.här  4.här   5.här   6.här   – innehåller affiliatelänkar

Hur söta är inte de här plaggen? Jag får verkligen anstränga mig för att inte köpa allt för mycket barnkläder och det blir ju inte enklare att låta bli nu när det är hela 25% rabatt? Jag misstänker att Ludwig’s garderob kommer att utökas inom kort, haha! Jag tänkte även börja spana efter möbler till hans barnrum, jag har en tanke om hur jag vill att det ska se ut men samtidigt är det svårt att köpa möbler innan vi flyttat in i huset och fått bo in oss lite! Har ni några tips på fina möbler får ni gärna hojta till, jag funderar lite på en Sebra-säng…

2 reaktioner på “25% på barnkläder”

 • Emma skriver:

  Det är ju så roligt med barnkläder! Var på rul i veckan och fick veta att vi väntar en liten pojke, så älskar att du lägger upp outfit till er lilla pojke och tips på kläder, så kul att kunna få inspiration! Hur har ni tänkt kring storlekar? Jag har köpt en del i storlek 50 då jag vill att kläderna ska sitta bra från början, har även en del i 56, men så läser jag på olika sidor att många inte kunnat ha storlek 50, är ju såklart individuellt, men så svårt att veta hur mycket och vilka storlekar man bör ha kläderna i! 🙂

  • Thessan skriver:

   Åh grattis till en liten gosse!! Så kul när man vet vad det är för kön!

   Jätte roligt att du gillar mina inspirationsinlägg, tänkte fortsätta med dem för det är ju sååå roligt att införskaffa bebisoutfits!! Vi har faktiskt bara köpt en outfit i storlek 50 och resten i 56 samt något enstaka plagg i 62. Kommer nog köpa åtminstone 1-2 outfits till i storlek 50 för precis som du säger vill man ju att bebisen åtminstone ska ha en outfit som passar! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.