Födelsedagslunch och familjemys!

Alltså jag bara måste dela med mig av den här underbara bilden på min lilla brorsson, Benjamin gav Faster riktigt bra betyg på saffransfisksoppan som han bokstavligt talat slukade. En sådan där ”helkropps-haklapp” kommer vi definitivt införskaffa till Ludwig…

Vi hade för övrigt en jätte mysig dag tillsammans med familjerna och jag tror bestämt att detta var den sista bjudningen i vår lägenhet, nästa sammankomst blir i huset och jag ser så otroligt mycket fram emot att äntligen kunna hålla ordentliga bjudningar utan att behöva plocka fram plastbord och klaffstolar för att ens få plats! Detta året önskade jag mig inget särskilt så av mamma & Jocke fick jag en slant att köpa mig något fint, av Lillebror & Ida fick jag tre nya böcker och av svärmor & svärfar fick jag en tidningsprenumeration på Plaza Interiör, en bok samt ett presentkort på Interflora som jag ser väldigt mycket fram emot att spendera nu när vi ska pynta hela huset. Med andra ord blev det en alldeles förträfflig födelsedag…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.