20% på gravidkläder!!

1.här   2.här   3.här   4.här   – innehåller affiliatelänkar

Hur lägligt kom inte den här kampanjen om 20% på gravidkläder (med koden ”20maternity”)? Asos är helt klart den webbutiken som jag funnit flest gravidplagg på, det är så himla smidigt att bara beställa hem kläderna så att man i lugn och ro kan testa dem här hemma. Jag har insett att det där med att springa i butiker tar ut sin rätt när man är gravid, jag orkar helt enkelt inte gå i butiker som jag tidigare gjorde. Skjortan på bilden har jag ju redan och de övriga plaggen jag valt ut i kollaget tänkte jag beställa hem nu när det är rea! Hittills har jag beställt samma storlek som jag ursprungligen har (storlek 6 i UK mått mätt) och de har passat utmärkt…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.