Christmas is coming…

Jag är HELT slut! Tog mig en lång PW efter jobbet och gick inom och köpte med en varsin sallad till middag och nu efter att jag dessutom har avnjutit en bit kladdkaka försvann all energi ur min kropp. Det är så trist för kvällarna bokstavligt talat försvinner ifrån en med denna kroniska trötthet som graviditeten för med sig, jag som hade velat spendera timmar framför datorn och påbörja redigeringen av bilderna jag tog i helgen men det får helt enkelt vänta…

Vi la förresten vår första beställning av möbler till huset idag och det känns så bra, jag vill såklart inte avslöja vad vi köpt förrän vi fått möblerna och jag kan ta lite bilder på dem i huset. Får se om jag klarar av att hålla mig tills dess! Hur som helst slog det mig att vi äntligen kommer kunna julpynta på riktigt, vi ska ha en stor fin gran och jag har redan nu börjat spåna på hur vi ska klä den. Det blir med största sannolikhet en touch av nordisk design även på pyntet och jag tror bestämt det röda kommer få lysa med sin frånvaro till fördel för vitt och möjligen lite inslag av trä. Oj, oj vad jag längtar och herre min gud vilken mysig jul vi ska ha i år….tänk att få äta julfrukost i vårt alldeles egna hus!!

Bilderna är lånade från Pinterest.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.