Vi har blivit med bil!!

Äntligen, äntligen har vi kommit till skott och köpt oss en bil! Det har ju varit många turer fram och tillbaks och när vi väl hade tagit ett beslut dök det upp ytterligare frågor som gjorde oss osäkra på vårt val och fick oss att börja om i processen men nu har vi alltså tagit ett slutgiltigt beslut och vi är så nöjda med bilen! Jag ska premiärköra den hem till Sölvesborg alldeles strax, CJ har nämligen vigt hela helgen åt ”herrmiddag” så jag passar på att åka hem och spendera lite tid med familjen. Mamma kom dessutom med den briljanta idén om att vi imorgon ska åka till Ullared, det är tydligen ett måste när man väntar barn för där är så otroligt mycket man kan köpa till bra pris. Haha! Jag har egentligen lite fobi för Gekås men jag får väl erkänna att det nog ändå kan vara en god idé med tanke på allt som ska införskaffas…

6 reaktioner på “Vi har blivit med bil!!”

 • Louise skriver:

  Grattis till bilköpet!

  Ja Ullared är faktiskt bra inför en bebisankomst, kan göra många bra inköp och fynd där till bebisen!
  Kram Louise

  • Thessan skriver:

   Tack snälla! Nu är vi hemkomna från Ullared och herre min gud hur mycket folk det var där idag, gjorde många bra fynd men det dröjer tills dess att jag ger mig in på ett nytt besök! Haha! Kram

 • Ingrid skriver:

  Grattis till bil! Vad kul.
  Men Ullared, vet du vad du ger dig in på? 🙈
  Ät ordentligt innan och ta djupa andetag och kom ihåg att räkna till 10 då och då… 😊
  Jag var där för länge sen när jag var reseledare och aldrig igen tänkte jag då.
  Lycka till iaf!

  • Thessan skriver:

   Tack snälla, ja det är en frihetskänsla! 🙂
   Haha, gjorde en hel del fynd men herre min gud va mycket folk det var där! Det dröjer innan jag gör ett nytt besök!! Det var dock en trevlig utflykt med mamma, hon köpte hur mycket som helst till Ludwig (vi är så bortskämda för hon och Jocke shoppar nästan allt till oss).

 • Cissi D skriver:

  Å vad skönt med bil. Vi tittar också runt, står mellan BMW och Volvo. Hur tänkte ni och vad blev det för modell till slut? Tack för en fin blogg som jag följer dagligen! 😊

  • Thessan skriver:

   Ja, vilken frihetskänsla! Vi var egentligen helt insnöade på BMW från allra första början sen när vi insåg att vi behövde få plats med barnvagn mm funderade vi ett tag på Volvo XC60 men när vi provkörde den så var vi helt eniga om att en BMW passade oss bättre och då gick vi egentligen enbart på utseendet på bilen, vilket varumärke som vi kände passade våra personligheter och som tur är har vi hela tiden varit eniga. Det blev slutligen en X3:a för oss och den känns helt rätt, tänkte jag skulle se om jag hinner fota den i veckan och skriva ett inlägg om vårt bilval. Lycka till med att välja, både volvo och BMW är bra bilar! 🙂

   Va glad jag blir att du gillar bloggen! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.