25% på massor med höst- och vinterplagg!!

1.här   2.här   3.här   4.här   – innehåller affiliatelänkar

Jag bjuder på en höstinspirerad look som jag mer än gärna hade gått klädd i just nu, istället springer jag omkring i en alldeles för liten kappa och öppna skor! Jag behöver med andra ord hitta mig en jacka, gärna något varmare än den på bilden och såklart en modell större som rymmer en tjock mage! Stövlar är det ingen mening jag införskaffar i år, jag kunde nämligen inte knäppa de jag redan har i vaden när jag testade dem förra veckan så jag antar att jag har blivit något fylld på vätska! Det får istället bli en lägre variant i stil med de från GANT, jag är dock något orolig för att jag kanske inte ens kommer få i foten i öppningen på dessa! Nåväl, till er som inte har problem med att köpa kläder just nu har Boozt.com riktigt bra rea för tillfället, alla plaggen i kollagen säljs tex till 25% rabatt så in och spana och shoppa lite för mig med!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.