Vår absolut första husvisning…

Minns ni det här huset? Det var nämligen den första husvisningen som jag och CJ gick på (för typ två år sedan) och det var väl ungefär i den vevan som jag förälskade mig i dessa urgulliga gathusen i Limhamn. Jag hittade bilderna i mitt bloggarkiv och hur likt är det inte huset som vi slutligen köpte? Jag minns inte exakt hur det såg ut invändigt men det vi nu har köpt är både större i kvm samt har en mycket mysigare trädgård! Vi har planer på att måla fönstren vita precis som på det här huset och nu när jag såg dessa bilderna inser jag att vi även vill byta ut ytterdörren till något som går i samma stil som på detta huset. Utöver det har vi redan diskuterat om att vi tids nog skulle vilja bygga ut en inglasad veranda längst med ena sidan (som idag inte har några fönster) och dessa bilderna är ju klockrena som inspiration. Innan dess har vi dock andra saker som måste fixas såsom tak och skorsten så det dröjer väl några år innan vi kan förverkliga den drömmen men det är kul att redan från början ha planer på hur man vill göra med huset. det värsta jag vet är när man ser hus som inte ”tas om hand”, man låter det gå alldeles för lång tid innan man renoverar och fixar till det och till slut tappar det sin charm! Jag hoppas att i kommer vara flitiga på att underhålla vårt och löpande investera pengar i det som behöver renoveras…

Nu ska vi ta oss en tur ut till diverse möbelbutiker och fortsätta planeringen av vår inredning, ikväll ska vi möta upp Hanrik & Eva för middag på Bastard och det ser jag verkligen fram emot. Hoppas ni alla får en härlig helg!

Fotona är lånade från Hemnet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.