Nya löparskor…

Jag har inte hunnit med hälften av allt jag hade planerat idag, besöket hos säljarna tog mycket längre tid än vi hade beräknat och efter det körde vi inom och storhandlade. Jag har dock hunnit med en vända till bebisbutiken (de hade 20% på massor med produkter) tillsammans med min ”preggo-vän” Cece, vi blev allt lite klokare vad gäller bärselar men det blev inget köp för min del.

Jag har dock shoppat på annat håll, jag hittade äntligen ett par löparskor som jag tycker ser ”ok” ut i färgerna och lägligt nog fann jag dem till 25% rabatt på Boozt. Utöver dessa köpte jag även ett par vinterskor samt lite annat smått och gott, rean varar bara idag så jag ville i alla fall kika in här och tipsa er om det. Klicka här för att komma till webbshoppen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.