Wear your blacks!

Tro det eller ej men jag har börjat gilla svart igen, under en väldans lång tid har jag haft svårt för just svarta plagg men nu när jag blivit lite större (eller ganska mycket större!!) i omfång känner jag mer och mer att svart tilltalar mig. I helgen införskaffade jag mig därför ett par nya gravidbyxor från H&M och jag måste erkänna att det var en befrielse att dra på ett par riktigt tajta byxor, ett par byxor som inte är pösiga ner till! Jag har hittills haft tre par gravidchinos som egentligen inte sitter helt optimalt, ett par av dem är alldeles för stora och kasar bara ner så dessa har jag inte börjat använda riktigt än och de övriga två har jag hunnit tröttna på.

Några specifika gravidtröjor har jag inte heller införskaffat mig än och som jag berättat tidigare har mina toppar från Rosemunde varit lite av en räddning för den växande magen, jag köpte därför ytterligare två linnen från Rosemunde (bara vanliga ”baslinnen” i längre modell) som jag nu kan ha under tex en kofta eller som här under min silkeskavaj. Jag trodde faktiskt att jag skulle ha mer användning för mina vanliga kavajer men jag har ju skräddarsytt i princip allihop så nu upplever jag att de sitter på tok för tajt i både armar och rygg så det ser inte alls smickrande ut för min figur!

Foto: Linda

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.