Snyggaste skötväskan på marknaden!

Vilket ”tjo” jag hade med att hitta en fin skötväska, jag har verkligen rannsakat marknaden efter den här typen av väskor och jag måste säg att det var nästintill omöjligt att hitta någon som föll mig i smaken! Jag var på snudden till att ge upp när jag slutligen trillade in på Bagasi’s hemsida och fick syn på den här skönheten! Inte nog med att den föll mig i smaken rent utseendemässigt, den känns dessutom som en fantastiskt praktisk väska med många fack och plats för allt man kan tänkas behöva packa ner i form av förnödenheter till sin bebis. Den innehåller till och med en liten skötbädd för att klara av ett specifikt ärende precis när och var som helst så nu känner jag mig minst sagt förberedd på vad som komma skall! Givetvis kan man koppla bort den från vagnen och bära den som en axelväska och det bästa av allt är att man faktiskt inte kan tro att det är just en skötväska utan den känns precis som vilken annan väska som helst…

Nu har jag inte packat sköterskan med förnödenheter än men jag tänkte att det helt enkelt får bli ännu ett inlägg när den tiden kommer så får ni även se lite närmare på innehållet i väskan. Jag kan varmt rekommendera den och jag såg dessutom att den nu finns till nedsatt pris, ni finner den här (klick).

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.