Vilken färg ska jag välja?

  1. Sienna Brown    2. Dark Brown

Äntligen fredag, hoppas ni har en härlig sådan! Själv har jag precis varit nere i en hormonsvacka och känt mig lite ledsen, av den anledningen har jag avvaktat med mitt gravidinlägg men det kommer en uppdatering om vecka 28 och målet är att skriva det redan imorgon. Tills dess behöver jag er hjälp att bestämma mig för vilken färg på skorna? Jag passade på att beställa hem min storlek i båda färgerna när jag beställde från Boozt (jag lyckades ju köpa dem när de var på rea), jag tror dock att det lutar åt den vänstra färgen! Så himla smidigt med näthandel, framförallt när returportot redan är betalt och man bara kan stoppa i retursedeln och lämna paketet på posten eller på närmaste utlämningsställe.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.