Fredagskväll hos svärisarna…

Kvällen igår spenderades hemma hos svärföräldrarna i Helsingborg, vi tog bilen dit efter jobbet och möttes som vanligt av ett dukat bord och en fantastiskt god middag. Min svärmor kan det där med matlagning vill jag lova, jag var såklart lite försiktig med efterrätten men smakade i vart fall ett par munsbitar. Jag fick dessutom med mig en ”insulinavläsare” hem så nu kommer jag kunna hålla koll på mitt värde, vi testade att ta blodsockervärdet på mig ett par timmar efter att vi hade ätit och det såg alldeles utmärkt ut! Är det någon som vet varför detta värdet plötsligt kan skena iväg som det gjorde för mig första gången jag gjorde glykostestet?

Nu ska vi duka upp lite frukost och sedan har vi avsatt hela helgen åt att planera inför flytten samt börja packa ner allt i lådor, finns det förresten något tråkigare än att packa? Det ska bli så skönt när vi väl är på plats i huset efter att allt har klaffat med alla hantverkare och möbelleveranser…fick nämligen ett mejl om att två av våra soffor levereras till vår nya adress redan nästa vecka (!!) och detta till trots att vi hade kommit överens om att de får anlända först den 1/12!! Det har såklart löst sig men det blir ju så omständligt när man måste göra alla saker minst två gånger så förhoppningsvis ska det nu klaffa som vi har tänkt oss…

2 reaktioner på “Fredagskväll hos svärisarna…”

 • Bell skriver:

  Kan bero på flera saker, till exempel beroende på om du varit fastande eller inte när du tagit blodprovet. Kan också bero på andra sjukdomar, om kroppen är stressad.

  Både sköldkörtelproblematik och diabetes är autoimmuna sjukdomar så det finns en ökad risk om man har någon av sjukdomarna att få det andra.

  Håller tummarna för att det fortsätter gå bra nu!

  • Thessan skriver:

   Tack snälla för input! Man ska ju vara fastande från klockan 22 kvällen innan så det var jag, sen går jag visserligen på Levaxin eftersom jag har problem med sköldkörteln och jag var dessutom ganska upprörd/stressad eftersom barnmorskan hade missat en sådan viktig sak som att meddela om att jag fortfarande hade urinvägsinfektion. Då kan kanske det sistnämnda vara en förklaring till varför mitt värde stack iväg!!

   Tack snälla för din omtanke, det värmer!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *