Plum dress – maternity

När jag först möttes av nyheten om att jag var gravid såg jag riktigt fram emot att utmana modet för tjocka magar och tänkte att det nog inte skulle vara så svårt att klä sig snyggt trots att man väntar barn! Nu när jag nått vecka 30 kan jag intyga om något annat, visst finns det ursnygga klänningar och även andra plagg att köpa men det är en balansgång kring hur mycket pengar man faktiskt vill spendera på ett plagg som man kanske kan använda i ett par månader! Jag känner i vart fall att jag vill försöka hitta kläder som jag kommer kunna använda även efter att magen är borta och då blir det plötsligt ”lättare sagt än gjort”!

Jag har hittills införskaffat två renodlade gravidklänningar och jag måste erkänna att det är stor skillnad på att bära ett plagg som är anpassat för magen, de faller så mycket snyggare på kroppen och jag kände genast när jag tog på mig den här körsbärsfärgade klänningen att den kommer bli en favorit under de kvarvarande månaderna. Färgen passar dessutom utomordentligt väl till den rådande hösten, sen att det kanske kan bli något kallt att bära klänning är en annan femma men jag har hur som helst införskaffat mig strumpbyxor i alla olika tjocklekar så det ska nog gå bra! Ett tips till er som väntar barn, investera i klänningar som är anpassade för graviditetens alla månader! denna, precis som den blå dräktklänningen jag införskaffade är just sådana klänningar och det är väl värt hundralapparna när man kan ha plaggen genom hela graviditeten för man känner sig så mycket finare i plagg som gynnar den rådande figuren.

Klänningen har jag köpt på Asos.com (affiliatlänk), precis som den blå dräktklänningen jag köpte i somras och som fortfarande passar!

6 reaktioner på “Plum dress – maternity”

 • Jonna skriver:

  Åh, perfektion! Du klär sannerligen i den färgen och klänningen, oerhört vackra foton. Vilka underbara foto-minnen att ha sen när Ludwig har kommit till världen.

  • Thessan skriver:

   Men tack snälla, va roligt att höra!! Ja det är ju jätte kul att ha kvar bilderna som minne från när man är gravid, jag hoppas jag kommer orka att fota en ny outfit varje vecka under resten av graviditeten också! 🙂

 • Fia skriver:

  Jag tycker det är så teåkigt att behöva köpa mammakläder! Köpt ett par klänningar då jag gillat det bäst men köpte från ”vanliga” hm kläder i stretch, så sköna! Det är så mycket roligare att shoppa till bebisen! Kram!

  • Thessan skriver:

   Ja men jag håller med!! Har också försökt köpa en del vanlig kläder men tycker det är ganska svårt… Sååå mycket roligare tat köpa till bebisen! <3 Kram

 • Gabriella skriver:

  Jag har precis hittat till din blogg och gillar verkligen din stil. Du ser helt fantastisk ut! Jag undrar vad du har för nagellack på bilderna med den plommonfärgade klänningen, märke och färgnummer?

  • Thessan skriver:

   Va roligt att du har hittat hit och att du gillar min stil! 🙂 Lacket jag bär på bilderna är från Essie ”angora cardi”nr 42, jag har målat två lager och sedan avslutat med ett ”top coat” ifrån samma märke…..då håller färgen så mycket längre!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.