Black suit

Är det något som jag saknar rent ”outfitsmässigt” nu när jag är gravid så är det att kunna gå klädd i en snygg kostym med en stilfull skjorta eller blus undertill! Säga vad man vill om att gravida ”strålar” eller ”lyser” och är vackra, jag måste erkänna att jag känner mig långt ifrån vacker och det är högst sällan som jag faktiskt ens orkar piffa till mig på morgonen innan jag beger mig till kontoret. Det är just då som outfiten gör sin beskärda del och bidrar till att man åtminstone kan känna sig väldressad, om man nu inte har orkat fixa till frisyren eller ens lagt en proper makeup. Jag bär dessutom alltid glasögon under vardagarna och även en sådan accessoar gör sig så mycket bättre till en fin outfit!

Som jag nämnt tidigare har jag plötsligt börjat gilla svarta plagg och nu när jag införskaffade mig ett par svarta mammajeans fick även min svarta kavaj som annars varit något ”over-size” i storleken åka fram och jag inser verkligen hur mycket jag saknar min kavajsamling som hänger i garderoben och väntar på mig. Jag trodde faktiskt att jag fortfarande skulle kunna bära mina kavajer men de sitter tyvärr alldeles för tajt i armarna och det är faktiskt på gränsen att jag ens kan ha den här favoriten från Rosemunde.  nu när jag är gravid.

Foto: Linda

2 reaktioner på “Black suit”

  • Louise skriver:

    Haha ja den lystern och allt fantastiskt har jag då aldrig upplevt😆
    Är redan så trött på att inte hitta snygga kläder utan att behöva lägga allt för mycket pengar på det och har x antal veckor kvar (är i 24 nu)

    • Thessan skriver:

      Haha eller hur, jag känner likadant! Min make brukar skämta med mig, när jag ligger utslagen i soffan och har ont överallt och bara beklagar mig, att han borde ta en ”outfitbild” som jag kan lägga upp på bloggen för att visa hur mycket lyster jag har där och då! Visst är det trist att det knappt finns några fina kläder för oss med mage, jag har dock hittat ett nytt varumärke som jag tänkte visa här i bloggen så snart jag hunnit få hem mina kläder. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.