Att bygga sitt drömhus…

Jag är helt inne i mina inredningstankar och letar inspiration som en galning, stundtals önskar jag att vi redan från början kunde renovera precis allt som vi vill ha det men jag inser att det får ta sin lilla tid. Samtidigt är det ju kul att hela tiden ha ett nytt projekt att se fram emot!

Innan vi slutligen hittade vårt hus hade vi även tankar på att bygga helt nytt och tänk vilken fantastisk känsla att få välja allt precis som man vill ha det redan från början. Jag går fortfarande in på olika hussidor för att leta inspiration till planlösningar och utbyggnader och råkade precis trilla in på Förstavillans hemsida och såg att de har villavisning i Räng Sand nu i helgen (18e och 19e nov) för er som funderar på att bygga nytt! Så kul för de bygger visst hus i min gamla hemstad Sölvesborg! Jag tycker det är helt otroligt att huset på bilden som är 184 kvm endast kostar 2 600 000 kr…

Hur som helst, jag ville bara tipsa er som kanske precis som vi var, är frustrerade över hela husletarprocessen att gå på så många visningar som ni bara hinner med. Nyproduktion som redan befintliga, plötsligt dyker det upp en lösning som passar just er!

2 reaktioner på “Att bygga sitt drömhus…”

  • Sofia skriver:

    Ja rätt hus är värt att vänta på MEN så drygt det känns, är mitt uppe i nyproduktion och från bokning av hus till inflytt kommer det vara 18 månader, nu börjar ljuset i tunneln komma fram med 7 månader kvar men längtan efter att få inreda växer sig större för varje dag!!!

    • Thessan skriver:

      Ja men visst är det! Kan tänka mig att det känns som en lång tid men TÄNK va underbart när ni väl är där och ska flytta in, plus att det måste vara sjukt spännande att följa bygget under tiden och se hur det sakta men säkert växer fram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.