Steveus Café

Den här veckan har onekligen varit intensiv, så pass intensiv att det inte ens funnits på kartan att laga middag där hemma! Vi hinner helt enkelt inte med våra liv nu när vi dessutom har renoveringen av huset att hålla koll på!

En av kvällarna passade jag därför på att möta upp Linda för en tidig middag på Steveus Café som erbjuder allt från en välfylld lunchbuffé till fräsch salladsbar och nybakat bröd! Så himla trevligt ställe för att inte tala om personalen som var sådär härligt välkomnande, jag tror bestämt att vi kommer att hänga här med våra barnvagnar så fort vi går på mammaledighet. Tänk vilken lyx att få vara mammaledig tillsammans med en av sina bästa vänner, snacka om att vi planerade det där väl! Haha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.