Black Friday – mammakläder

Tänkte bara kika inom och tipsa er gravida om en webbshop som jag nyligen trillade in på och la en beställning från, de har nämligen 30% på hela sortimentet nu när det är Black Friday! Jag slog på stort och beställde faktiskt en kostym (den på bilden), så himla skönt med ett par snygga byxor som är lite mer ”business” än de som jag hitills har köpt på mig och som jag är så förbaskat trött på! Kavajen är dessutom så snygg att matcha till de olika klänningarna som finns i sortimentet så spana in Mamalogy’s hemsida (klick)

Tanken var att jag skulle fotografera min nya outfit nu i helgen men vädret är ju katastrof plus att vi dessutom har flytten som går av stapeln så det är lite svårt att pricka in en ljusstrimma som behärskar kamerans funktioner MEN då har jag ju en outfit att fotografera nästa helg i stället!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.