S0502-y & 0502-y

Här ser ni skillnaden på den färgen som målaren/butiksbiträdet på Färggrossisten antog att vi skulle ha (den vänstra) eftersom den tydligen är vanligare än den högra färgen som vi faktiskt hade valt och gett koden på. Det är ganska stor skillnad eller hur? Den vänstra är i mina ögon gul, nikotingul och den högra har egentligen också något gula toner i sig men uppfattas som vit för blotta ögat. Nu är i vart fall målaren igång och målar om allt igen och jag hoppas innerligt att vi kommer känna oss nöjda med färgen när allt är klart. Vi har en del vänner som målat med STOCKHOLMSVIT och jag har då aldrig reflekterat över att den färgen skulle uppfattas som gul…

Nu har vi miljarder saker att fixa med och åter igen vet jag inte riktigt hur vi ska få ihop det men det brukar lösa sig till slut! Jag ska börja med att städa det sista i lägenheten och packa ner allt så att vi imorgon bara kan åka hem till huset och dumpa det sista, tanken är att vi flyttar in permanent i huset från och med imorgon (i all den KAOS av möbler och kartonger samtidigt som målaren ska göra om allt jobb)! Vi hade även planer på att få till en flyttstädning innan vi är på plats men alltså det är bokstavligt talat omöjligt för ett städteam att ens fullfölja sitt arbete i det kaoset så nu får vi själva städa huset också!

2 reaktioner på “S0502-y & 0502-y”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.