Rainy days

Det är inte klokt vad det har regnat i Malmö den sista tiden, det gör det inte direkt lättare att driva en blogg och inspirera med outfitsbilder för regnet är inte helt kompatibel med kamerautrustningen. Däremot finns det inget dåligt väder utan bara dåliga kläder, det fick jag i vart fall lära mig av min gamla gympalärare när jag gick på högstadiet!

Ett par regnstövlar borde vi därför alla ha i vår ägo och jag har använt mina blå från Rosemunde frekvent sedan jag införskaffade dem, nu när man är gravid är de dessutom så himla praktiska för fötterna ryms utan problem oavsett hur svullna de är! Den sista tiden har jag nämligen samlat på mig något kopiöst med vätska vilket benen tagit ganska mycket skada utav men mer om detta i mitt gravidinlägg som jag också ligger back med, ni får kika in lite senare så ska jag uppdatera er kring de senaste två gravidveckorna….jag har ju hunnit gå in i vecka 33 nu!

Jacka & Halsduk: Burberry / Spetstopp, linne och regnskor: Rosemunde / Jeans: H&M / Vantar: Hestra / Väska: Vagabond

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.