Mängder med hyacinter…

Vi hann inte alls med så mycket som vi hade tänkt oss i helgen, mycket för att jag har haft enorma sammandragningar och inte mått särskilt bra vilket i sin tur har lett till att vi prioriterat att ligga i sängen och sett på film istället. CJ monterade i vart fall alla möbler och körde iväg kartongerna till återvinning så nu börjar det mer och mer likna ett hem, vi har dock kommit underfund med att vi behöver införskaffa oss någon möbel som sväljer en hel del förvaring för just nu har vi hur mycket som helst som helt enkelt inte går att packa upp just för att det inte finns någon plats att placera det…

Julgranen som vi hade planer på att köpa igår har heller inte kommit på plats och får helt enkelt vänta tills senare i veckan, vilket i och för sig kan vara smart eftersom sofforna kommer i veckan. Det ser ut som att vi får ha julgranen i matrummet och inte i vardagsrummet här nere som vi från början hade planerat, det får helt enkelt inte plats med en gran när vi har två soffor här nere. Vi har hur som helst hunnit med att plantera mängder med hyacinter som ger julstämning, silverkopparna köpte jag när jag backpackade i Kambodja & Laos för ett antal år sedan och visst passar de utmärkt som små krukor?

2 reaktioner på “Mängder med hyacinter…”

  • Anna skriver:

    Vi har nyligen också flyttat (med två småbarn) och det tar tid att komma iordning, men man behöver ju också bo in sig först för att veta hur man vill inreda. Ett tips är att Bauhaus har kungsgranar för 199 kr med fri hemkörning! Lite synd att missa att välja själv, men annars väldigt smidigt och bra pris! Passa på att vila dig sista veckorna!

    • Thessan skriver:

      Ja men precis, samtidigt vill man ju ha allt på plats så snart som möjligt! 🙂 Vi ville verkligen få en mysig första jul men vi börjar inse att saker och ting kommer inte komma på plats innan julafton, haha! Tack för tipset med julgran, det är ju en superbra lösning om man själv inte hinner/har möjlighet att kunna hämta hem en julgran. Själv är jag lite osäker på om jag vill transportera en gran i vår nya bil, haha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.