Designerlampor

1.här   2.här   3.här   4.här   5.här   6.här   – innehåller affiliatelänkar

Så snart möblerna är på plats i huset påbörjas nästa projekt och det är belysningen, nu när vi bor i hus känns det mer befogat att faktiskt investera i lite designerlampor snarare än att bara fylla det funktionella behovet. Vi har nästan bestämt oss för vilka taklampor vi ska ha i matrummet samt i vardagsrummet på nedanvåningen och nu har jag även börjat spåna på sänglampor till sovrummet, jag vill ha lite mindre vägglampor ovan nattduksborden och är speciellt förtjust i den grå AJ-lampan som visserligen är väldigt pricy men den hade gjort sig utomordentligt väl i vårt sovrum. FLOS-lampan hade jag gärna sett sticka ut från väggen påväg upp för trappen till ovanvåningen…

Om ni har några tips på snygga taklampor ovan ett matbord får ni mer än gärna hojta till, bara så vi utvärderar hela marknaden innan vi slutligen slår till.

2 reaktioner på “Designerlampor”

 • Linn skriver:

  Hej!

  Jag har en fråga som gäller ditt jobb, om jag förstått det rätt arbetar du som controller? Jag undrar vad för utbildning du har i botten och vilka jobb du har haft tidigare som har tagit dig till tjänsten du har idag? Jag har själv en kandidatexamen i företagsekonomi och har de senaste åren arbetat inom bank. Jag funderar dock på att söka mig till ett mer ekonomirelaterat yrke därav min nyfikenhet! Hittade förvrigt din blogg för några månader sedan och det är jätteroligt att följa både husflytt, inredning och graviditet 🙂

  • Thessan skriver:

   Hej,

   Det stämmer att jag jobbar som Controller. Jag har i grunden en Civilekonomutbildning, jag studerade på Kristianstad Högskola samt Lunds Universitet och California Lutheran University. Under tiden som jag studerade jobbade jag på bank precis som du gör men så fort jag blev klar med utbildningen sökte jag en ekonomikonsulttjänst i Köpenhamn där jag först jobbade som konsult under ett års tid, där stötte jag på flera olika företag under kort tid och lärde mig otroligt mycket. Efter det sökte jag en tjänst som Financial Controller på ett läkemedelsbolag och jobbade där i fem år och bytte slutligen till Cloetta där jag idag jobbar som Accounting Controller. Vet inte vart åren tar vägen men jag har redan varit på Cloetta i fyra år!

   Så kul att du hittat till bloggen och att du tycker det är kul att följa vår husglytt och blivande familjemedlem! 🙂

   Om det är något annat du undrar över är det bara till att fråga! Jag hjälper gärna till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.