Trendsäkra plagg för gravida

Som jag skrev i mitt senaste outfitinlägg är det utan tvekan en utmaning att klä sig snyggt som gravid, i början av graviditeten är det svårt eftersom det snarare ser ut som att man bara ätit lite för mycket pizza och snaskigheter och av den anledningen inte riktigt vill framhäva magen. I slutet av graviditeten när magen sedan tar fart och det knappast undgår någon att man har en växande bebis i magen, ja då lägger man istället på sig en faslig massa vätska över hela kroppen och några konturer är svåra att skåda. Det är något som jag själv upplevt varit ganska jobbigt och det har ju inte blivit bättre av att jag de senaste månaderna knappt kunnat röra på mig och således inte heller förbränt några kalorier! Behöver jag ens nämna hur mycket jag längtar efter ett löppass eller något så enkelt som en PW???

Hur som helst önskar jag att jag hade sprungit på den här snygga gravidkavajen tidigare i graviditeten, ett klockrent plagg att växa i och som faktiskt gynnar den annars så runda figuren med sin skärning. Magen tittar farm så fint och man kan enkelt piffa till outfiten genom att bära en topp med snygga detaljer undertill, kavajen är med andra ord ett plagg jag varmt kan rekommendera er att investera i eftersom den går att matcha till så många olika outfits.

Kavajen kommer från Mamalogy, ett stilsäkert plagg i gravidgarederoben!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.