Julgransfix

Åhh, idag ska vi äntligen köpa julgran och klä den med vårt nya pynt från Hübsch (jag är helt kär i den dova färgskalan och längtar tills jag kan visa er resultatet)! Maken har varit borta i princip varenda kväll denna veckan med allt från tjänsteresa till säljkonferensmiddag och julfest med kontoret vilket betyder att det i princip inte har skett någonting på inredningsfronten här hemma, sofforna som anlände tidigare i veckan ligger fortfarande ouppackade och hela Ludwigs rum är till bredden fylld med kartonger som vi inte har hunnit packa upp. Jag har dock tagit tillfälle i akt att skriva en hel lista med allt som behöver fixas och införskaffas så vi får helt enkelt bocka av dessa punkterna idag tills dess att listan är tom…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.