Spetsklänning och nyårsoutfit

– inlägget publiceras i samarbete med Rosemunde –

Jag blev så glad när jag fick hem mitt senaste tillskott av spetsplagg som visade sig sitta som en smäck, nu när magen vuxit till sig är det snyggare att framhäva kulan snarare än att dölja den och vad blir väl då finare än en tajt spetsklänning? Även om jag under senare delen av graviditeten faktiskt funnit några få onlinebutiker med snygga gravidplagg så har Rosemunde varit lite av en räddning för mig nu när jag konstant varit under tillväxt, deras plagg är helt fantastiska när det kommer till elasticiteten och jag skulle vilja påstå att de dessutom inte töjts ut utan jag är övertygad om att jag kommer kunna använda denna klänningen även efter graviditeten vilket dessutom gör köpen ekonomiskt försvarbara. Klänningen kommer framförallt bäras under Nyår men det finns en möjlighet att den även åker på under julafton för jag kände mig så otroligt fin i den, i så fall kommer jag bära en kofta ifrån samma märke ovanpå så den blir lite mer ”nerdressad” till julafton.

Klänning: Rosemunde

Foto: Aleks

10 reaktioner på “Spetsklänning och nyårsoutfit”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.