Spetsklänning och nyårsoutfit

– inlägget publiceras i samarbete med Rosemunde –

Jag blev så glad när jag fick hem mitt senaste tillskott av spetsplagg som visade sig sitta som en smäck, nu när magen vuxit till sig är det snyggare att framhäva kulan snarare än att dölja den och vad blir väl då finare än en tajt spetsklänning? Även om jag under senare delen av graviditeten faktiskt funnit några få onlinebutiker med snygga gravidplagg så har Rosemunde varit lite av en räddning för mig nu när jag konstant varit under tillväxt, deras plagg är helt fantastiska när det kommer till elasticiteten och jag skulle vilja påstå att de dessutom inte töjts ut utan jag är övertygad om att jag kommer kunna använda denna klänningen även efter graviditeten vilket dessutom gör köpen ekonomiskt försvarbara. Klänningen kommer framförallt bäras under Nyår men det finns en möjlighet att den även åker på under julafton för jag kände mig så otroligt fin i den, i så fall kommer jag bära en kofta ifrån samma märke ovanpå så den blir lite mer ”nerdressad” till julafton.

Klänning: Rosemunde

Foto: Aleks

4 reaktioner på “Spetsklänning och nyårsoutfit”

 • Fia skriver:

  Så himla fin klänning, köper du rosemunde i din ikke-gravida-klädstorlek eller har du behövt gå upp i storlek? Kram

  • Thessan skriver:

   Ja visst är den fin! 🙂 Jag har haft samma storlek som tidigare, sen får man ju anpassa och välja de modellerna som är längre såklart för linnen etc kortas ju av magen. Kram

   • Fia skriver:

    Tack för tips, klickade hem två olika klänningar som även var på rea! Lycka i en liten påse 😀

    • Thessan skriver:

     Åh va roligt att höra, tror du kommer bli sååå nöjd! Visst är det ren och skär lycka när man får hem de där påsarna! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *