Julafton 2017

Jag hoppas att ni har haft en mysig julafton, vi kom precis hem till Malmö efter ett alldeles förträffligt dygn hemma i Sölvesborg. Vi har ätit julmat i mängder, umgåtts med familjen, haft besök av tomten och fått oförskämt många julklappar. När det kommer till julklappar är min kära mor lite smått galen, jag menar spana in berget av klappar som vi fick med oss hem (!!). Två prydnadskuddar från Bolia, ett helt set med handdukar från Lexington (plus presentkort till ett påslakanset från samma butik), kökshanddukar, tvål (med doft av citrongräs som är min favorit), doftljus samt mängder med klappar till vår efterlängtade Ludwig.

Än så länge har vi bara en liten knatte i familjen och han blev inte det minsta rädd för tomten, han förstod ganska snabbt galoppen och var inte sen med att bistå tomten med en hjälpande hand i säcken. Så sött! Personligen kan jag tycka att barn får lite för mycket leksaker i julklapp/födelsedagspresent och jag vet inte riktigt hur vi själva ska ställa oss till det när det väl är Ludwigs tur att öppna klappar/presenter, man förstår ju att alla vill ge någonting men det kan också bli alldeles för många intryck för ett litet barn och plötsligt uppskattas inte det man får på samma sätt. En svår ekvation det där…

Nu ska vi fortsätta pula hemma i huset och njuta av att bara få vara hemma och ta det lugnt, imorgon ska vi hem till svärföräldrarna och fira annandag jul.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.