Vackra inredningsdetaljer från Hübsch…

Mellan matrummet och köket har vi en ganska hög bardisk som visade sig göra succé när man har gäster på besök, vi hade nämligen lite vänner över på middag igår och den här bardisken blev helt klart männens favoritplats…vilket kanske berodde på att maken stod på andra sidan och blandade gin & tonics samtidigt som han fixade med middagen medan vi tjejer gick rundor i huset och diskuterade inredning. Vi hade hur som helst en supertrevlig afton och gästerna lämnade så sent som vid två-snåret vilket ändå måste vara ett bra betyg på kvällen. Jag hoppas att vi, efter att Ludwig har anlänt, kommer bli lika flexibla som våra vänner som ganska nyligen fått barn och aldrig ser det som ett problem att träffas trots att man har ett litet knyte att ta hand om…

Jag är förresten så himla nöjd med både klockan och ljuslyktan som så fint pryder bardisken här hemma, jag upptäckte även att julgranspyntet gör sig otroligt väl även som bordsdekoration och här har jag placerat ut en av trästjärnorna för att skapa lite julstämning. Alla inredningsdetaljer på bilden kommer från Hübsch.

Nu ska jag och maken krypa upp i soffan och frossa i prinsesstårta, vi skulle nämligen haft fikabesök här tidigare idag som hastigt blev inställt så nu har vi tårta så att det räcker och blir över! I övrigt har vi förberett och handlat till menyn inför Nyårsmiddagen imorgon vilket känns skönt, då får vi nämligen besök av min fina vän Louise och hennes Tom och det ska bli så himla mysigt att fira Nyår tillsammans med dem. Hoppas ni får en härlig lördagskväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.