Vår guldklimp

Jag vet, alla föräldrar säger samma sak MEN finns det något sötare? Jag är fullkomligt förälskad i vår lilla bebis, jag kan inte sluta titta på honom och kärleken till honom går inte att beskriva med ord! Vi har haft några intensiva dygn som nyblivna föräldrar med enorm trötthet efter sömnlösa nätter och jag slåss med näbbar och klor för att få till den där förbaskade amningen men nu börjar vi sakta men säkert få till lite rutiner. Tänk att det var den här sötnosen som låg inuti min mage och höll låda under så många månader! Helt ofattbart!

Imorgon blir första dagen som jag känner att jag kommer ha tid och ork över till annat än Ludwig och återhämtning, nu ska jag skriva ihop resten av min förlossningsberättelse och sedan blir det soffmys för hela slanten. Kvällarna med Ludwig är fullkomligt magiska…då ligger han i famnen i timmar och bara myser!

4 reaktioner på “Vår guldklimp”

 • Fia skriver:

  Han är alldeles ljuvlig! Ser ut att vara en liten plutt med en alldeles underbar kalufs!!! Ser så framemot att läsa del 2!

  Stor kram och grattis igen!!!

  • Thessan skriver:

   Ja det är han verkligen, om man får lov att säga så om sin egen bebis! 🙂 Han är en liten plutt, vägde 2.875g och var 47cm när han föddes men så kom han 20 dagar för tidigt…
   Stor kram

 • Bell skriver:

  Åhh vad söt han är, stort grattis 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.