Premiärbesök för Ludwig

Igår hade Ludwig besök av sin mormor & morfar, ett efterlängtat besök från båda parter! Fram tills nu har jag i princip live-streamat Ludwigs första vecka i livet och bokstavligt talat bombarderat mamma med bilder på honom och känslan när vi äntligen fick visa upp honom var obeskrivlig, både mamma & Jocke blev fullkomligt förälskade i honom och kunde knappt slita blicken ifrån honom under tiden som de var här. Han har dessutom redan hunnit bli så otroligt bortskämd och givetvis hade mamma tagit sitt uppdrag om att köpa ytterligare något plagg i storlek 50 på största allvar så nu har han en hel del nya uppsättningar som vi kan variera mellan…

Jag tyckte det var ganska lagom att vänta med besök fram tills nu (en vecka), det tar ändå lite tid att vänja sig vid allt och det är först nu som jag börjar behärska amningen. Jag har dessutom varit en känslomässig berg- och dalbana vilket jag har förstått beror på hormonomställningen när bröstmjölken ”rinner till” och det är skönt att stabilisera sig lite innan man ska träffa familj och vänner. Vi har valt att inte ha för många på besök samtidigt så att de som kommer hit får 100% uppmärksamhet och möjlighet att gosa med Ludwig. Idag är det farmor & farfars tur att besöka så nu måste jag snabbt kasta i mig lite sen frukost och sen in i duschen, vi hade nämligen en hemsk natt då Ludwig absolut inte ville sova själv och var rent olycklig om han inte fick ligga på mitt bröst. Natten innan var han dock exemplarisk och sov i sitt babynest precis hela natten med en liten paus för amning så vi hoppas att det vänder igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.