Mom life – Plaza Interiör, kaffe och inredningsshopping!

Helt seriöst, jag vet inte vart dagarna tar vägen! Klockan är snart halv två och jag har förberett för den dagliga ”vardagsfikan”, jag måste på allvar sluta med allt onyttigt och försöka komma i mina gamla kläder igen för just nu har jag bara två outfits som jag roterar emellan! Visserligen är det mycket beroende på att jag tvingas ”amningsanpassa” det jag bär och jag fullkomligt avskyr amningslinnena som tyvärr är ett måste (är det verkligen INGEN som kan tillverka ett snyggt och välsittande amningsanpassat linne??), de sitter åt och stramar sådär ocharmigt över magen som är en bra bit ifrån sin tidigare form och figur!

Nåväl, idag har jag i vart fall tagit kontakt med ett antal finsnickerier och lackeringsfirmor och begärt in offerter på diverse möbler jag vill göra om! Jag hoppas att det överhuvudtaget går att göra om dem som jag vill! Jag tänkte även städa ut det sista av julen, vi har ju fortfarande ljusstakar och julstjärnor i fönstren! Utmaningen blir dock att ersätta dessa ljuskällor med något annat som ser trevligt ut, jag var först inne på att vi skulle ha lampor i alla fönstren men funderar på om man istället bara ska ha krukor med några rejäla växter…

2 reaktioner på “Mom life – Plaza Interiör, kaffe och inredningsshopping!”

  • Emma skriver:

    Kul att inreda från början! Jag hade nog satsat på att ha lite lampor i fönstren, kanske inte i alla, men det ger en mycket mysigare känsla med lampor som lyser svagt i fönstren (dimmer är ett måste;)) finns så mycket olika fina lampor 🙂

    • Thessan skriver:

      Ja det är superkul! 🙂 Det tänkte jag också till en början men nu när jag letat rundor på nätet har jag insett att det är ganska vanligt att man jobbar med ljuskällorna inne i rummen snarare än i fönstren men jag håller med, utåt sett är det ju dessutom så mycket mysigare med lite ljus i fönstren.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.