Vårnyheter och redo för sommarklänningar

Untitled #6
Nu förstår jag vad mina vänner som varit föräldralediga menar med att man blir fattig av att vara hemma, jag har nog aldrig nätshoppar så här mycket som jag gör för tillfället. Något som jag har väntat med är dock att köpa nya kläder och längtan efter att hoppa i en rykande fräsch sommarklänning har aldrig varit starkare! Nu har jag 6,5kg kvar innan jag är nere på samma vikt som innan graviditeten och jag börjar känna mig redo för att lägga en beställning även när det kommer till outfits! Om ni inte redan har spanat in de nya kollektionerna på Boozt så kan jag tipsa er om att klicka in här (klick), det finns så otroligt mycket fint och ovan har jag gjort ett urval av de klänningar som föll mig i smaken.

2 reaktioner på “Vårnyheter och redo för sommarklänningar”

 • Tina skriver:

  Hej!

  Tack för en inspirerande blogg!

  Vart ifrån kommer den vita klänningen till vänster ifrån? Hittar den inte 🙁

  Mvh
  Tina

  • Thessan skriver:

   Hej Tina,

   Tack snälla, va roligt att höra!

   Jag minns faktiskt inte vilket märke det var men den verkar tyvärr inte finnas kvar på Boozt 🙁

   Hoppas du hittar någon annan fin klänning, jag ska försöka att alltid klistra in direktlänkar i mina kollage framöver.

   Ha en fin dag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.