Ralph Lauren Baby

Untitled #7

 

Nu när vi äntligen köpt oss en byrå och frigjort den lilla byrån inne på Ludwigs rum åt hans kläder passade jag på att gå igenom hans outfits och sortera dem efter storlek, så skönt att få lite mer kontroll över vad han har och vad som saknas! Jag upptäckte tex att vi har fått exakt samma outfit i samma storlek i två upplagor, tyvärr hade vi hunnit klippa bort lapparna och tvätta dem innan det uppdagades men han får väl använda båda två ändå. Han är hur som helst på sluttampen av storlek 50 och kommer vilken dag som helst att gå över till storlek 56, det känns så overkligt att han vuxit ur en hel storlek! Han hade med andra ord storlek 50 i ungefär en månad men då vägde han också ganska lite när han föddes, nu väger han som sagt 3.675g och då är storlek 50 i princip för litet så om ni beräknas få en bebis som väger mer än så hade jag enbart satsat på att köpa storlek 56 och uppåt.
Hur söta är inte dessa bodys från Ralph Lauren Baby som nu finns på rea för några hundralappar?

3 reaktioner på “Ralph Lauren Baby”

 • Emma skriver:

  Vilken vecka födde du i? Räknades han som prematur när han kom? 🙂 jag har bf om 3 veckor, har köpt en del i strl 50 så det kanske kommer bli litet om han kommer i tid eller om jag går över tiden 🙂 har du några bb-tips? Vad var bra att ha med dit i klädväg, och hur länge stannade ni där? Funderar lite på kläder att åka hem i, och hade en tanke att ta med mammajeans, men det kanske man inte vill använda? 🙂

  • Thessan skriver:

   Jag födde i 37+0 så vi gick precis in i vecka 38 (enligt appen) och det räknas som fullt gången! Ludwig föddes alltså 3 veckor innan BF och var 47cm lång och vägde 2.875gram (gick sedan ner till 2.525gram innan han började gå upp i vikt) och han har haft storlek 50 fram tills nu (5 och en halv vecka) då han går över till storlek 56…dock är 56 något för stort så det känns som att där är ett glapp mellan storlek 50 och 56 (vi får tex vika upp armar och ben nu när han ska ha storlek 56, det fick vi även göra i början på storlek 50).

   BB-tips, ta med en vattenflaska (typ träningsflaska) som du kan ha under tiden du föder för man behöver verkligen dricka vatten och man blir uttorkad av lustgasen! Man är väldigt öm där nere (även om man, som jag, hade en relativt enkel förlossning) så man vill inte ha något på sig som sitter åt, jag hade med mig ett par gravidtajts men de var på tok för tajta och som tur var åkte jag in på förlossningen med ett par slappa mjukisbyxor som jag sedan hade på mig de följande dagarna efter att Ludwig fötts. Jag tror du kommer tycka att jeans är för styvt att ha på dig!

   Vi stannade två nätter (varav vi anlände klockan 04:00 den första natten), vi kände inte tat vi hade behövt stanna längre…

 • Hade hur mycket RL till lillan som helst innan hon föddes, men hatade RL när det väl skulle användas. knapaprna är helt värdelösa att knäppa och knäppa upp på bebis tycker jag. skulle personligen aldrig handla det till nästa bebis igen :/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.