Bebisgymnastik

Idag övar vi på att lyfta nacken, även om Ludwig fick för sig att somna mitt i träningen vilket innebär: att jag passar på att blogga, städa, duscha, äta lunch, placera ut alla lampor vi köpt mm mm! Vilken vecka ska man egentligen börja träna nacken, det är väl inte för tidigt att börja när han är 6 veckor gammal?

Tiden som mammaledig är verkligen knapp, min agenda är DAGLIGEN till bredden fylld och ändå hinner jag inte med allt jag hade tänkt mig! Idag började vi dagen med en timmes PW så jag passade på att ta rundan inom Ica för att hämta ut ett paket samt köpa hem lite nödvändigheter som vi fattas här hemma, så fort jag druckit upp min kaffekopp som jag precis hällt upp tänkte jag köra igång en storstädning för imorgon får jag finbesök av Marlena & Amanda. Jag överdriver inte när jag skriver att det är över en vecka sedan vi senast städade (jag skulle tippa på närmare TVÅ veckor sedan) så det är på tiden att det fräschas till här hemma!

2 reaktioner på “Bebisgymnastik”

  • Ingrid skriver:

    Vi fick rekommendationen av bm vid hembesöket att starta träna nacken redan då, dvs 1 v gammal. Visst är det mysigt att vara mammaledig men man hinner inte mkt mer än att vara just mamma. Men njut för tiden går fort! Får öva på att vara i nuet. Såg att du skrivit om magknip. Är så synd om de när de har ont. Jag uteslöt lök, bönor, kål som de säger är vanligt och sånt jag reagerade på och sen om det saknas bevis mm vet ja inte men det blev lite bättre tyckte ja. Kanske placebo Men man vill göra det man kan o de råd man får… Men det blir bättre vid 3 mån så då kan man äta på igen.

    • Thessan skriver:

      Oj, det är ju supertidigt! Då ligger Ludwig efter en del, haha! Visserligen har han tränat ganska mycket när han ligger på mitt bröst! Man hinner verkligen inte med någonting. helt galet för jag förstår inte hur dagarna kan gå så här snabbt när man går hemma! Ja, vi har också uteslutit alla sådana ingredienser men utan resultat hittills….har börjat med babymassage nu och hoppas det ska hjälpa…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.