Vissa dagar är bättre än andra…

Igår hade jag nog den jobbigaste dagen hittills med Ludwig, han var konstant olycklig och gnällde non stop från det att han steg upp tills vi gick och la oss (visserligen gick han aldrig och la sig natten till igår för jag var i princip vaken hela natten och försökte få honom att komma till ro) med ett litet undantag och det var när vi tog en timmes promenad! Lägligt nog hade jag just igår dessutom bokat in ett möte samt ett telefonmöte så snacka om att jag var fullkomligt slut när maken sedan kom hem från jobbet!

Det är lite trist att bli trött så tidigt för kvällarna på helgen är ju de som man sett fram emot under veckan och förr satt vi alltid uppe extra länge och njöt av att det var just helg, igår somnade jag på soffan och gick in och la mig i sängen redan vid halv elva. CJ satt kvar halvsovandes i soffan med Ludwig i famnen och kom sedan in och bytte av mig vid ett då det var dags att amma. Visserligen fick vi en alldeles perfekt natts sömn då Ludwig efter amningen somnade i sitt nest på tre röda och vaknade sedan först klockan fem igen för amning nummer två, efter det fick han sova på mitt bröst och där sov vi fram tills klockan åtta och jag känner mig hyfsat utvilad idag. Underbart!

4 reaktioner på “Vissa dagar är bättre än andra…”

 • Fia skriver:

  Vid gnälliga dagar är ett supertips att sätta bebisen i en babysitter och gunga den, de sitter bra i dem redan som små då de går att ställa. Kolla tex babysitter bliss babybjörn. Kan rädda många gnälliga dagar! Kram

 • Pernilla skriver:

  Bärsele ❤️ Fidella sele, baby size är min favorit nu👍 När dom är äldre sen älskar jag Tula selarna .

  Babybjörn babysittern är oxå ett säkert kort för att få göra sig iordning och ta en dusch.

  Måste ge Stokke stolen och babyinsatsen ett stort + med.

  • Thessan skriver:

   Stokke-stolen har vi och den är super! Har precis fått hem en automatisk gunga också så jag håller mina tummar för den sen ska vi köpa en sele också…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.