En fredag med bästa sällskapet

Idag packade jag och Ludwig skötväskan (som kommer från Bagasi) och körde ut till Emporia för att möta upp min kära mamma, vi hade bestämt en shoppingdejt och stod redo att inta köpcentrat redan klockan 10:00 då dörrarna öppnades. Vilken känsla att gå omkring i ett nästintill tomt Emporia, underbart! Jag tänkte först att jag skulle hitta någon fin outfit till mig själv men det slutade i vanlig ordning med att jag istället shoppade loss till Ludwig, han är redan en bortskämd liten prick!

Vi passade även på att äta lunch och placerade oss allra längst in i hörnet på Jensens Böfhus så att jag för första gången, så diskret som möjligt, skulle kunna amma offentligt. Jag tycker verkligen inte om att behöva göra det bland folk så det tar emot! Efter en lyckad shoppingdag åkte vi hem och fikade följt av en barnvagnspromenad längst med havet, efter det badade vi Ludwig (jag har aldrig gjort det själv och eftersom maken skulle på AW och kommer hem senare fick mamma rycka in som badassistent) vilket har blivit lite av en fredagstradition. Det blev verkligen en supermysig fredag tillsammans med mamma och nu är jag i vanlig ordning helt slut och tänkte slå mig ner i soffan och mysa med min bebis.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.