En fullkomligt briljant barnvagn

Vi har fått möjligheten att testa Babyjoggers nya vagn ”City Tour Lux” så i helgen packade vi ner Ludwig i liggdelen och invigde vagnen, vi tog en lång runda ner till havet och jag passade även på att be maken knäppa av några bilder som jag tänkte använda i ett kommande inlägg. Nu har vi ju redan en barnvagn som vi är väldigt nöjda med men den här kommer vi att använda som resevagn, det fiffiga med denna modellen är att man till och med kan vika ihop liggdelen så att den får plats i en liten reseväska! Jag trodde inte mina ögon när vi vek ihop den och packade ner den i den tillhörande väskan. Tänk vilken succé för alla som har en mindre bil där bagageutrymmet inte tillåter vilken vagn som helst, jag menar trots att vi köpte en ny STOR bil får vi knappt plats med vår liggdel plus underredet i bagaget så jag kan tänka mig att många hurrar av glädje när det nu finns en lösning på problematiken utan att man behöver uppgradera bilen ifråga.

Vagnen finns i flera färger, vi har den ljusgrå versionen som är min favorit av dem!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.