Att fixa fötterna

Har ni testat en sådan där engångskur som tar bort förhårdnader på fötterna någon gång? Jag har hört så mycket om dessa magiska strumpor som efter 90 minuters värkan ska göra att man blir kvitt förhårdnader och nu har jag äntligen fått för mig att testa! Det var kanske inte det smartaste att sätta på strumporna när maken var bortrest på konferens och Ludwig redan hade sovit i en timme, det är nämligen inte helt optimalt att halka rundor i dessa plaststrumpor där hemma (mina läckte dessutom!) och definitivt inte om man ska bära en bebis upp och ner för trappen! Jag hann precis tvätta bort behandlingen innan Ludwig vaknade så jag hade tur! Hur som helst, det är ungefär en vecka sedan jag gjorde kuren och nu har huden på fötterna bokstavligen börjat flagna bort. Det känns nästan lite för bra för att vara sant och jag ska väl inte ropa hej förrän jag ser det slutliga resultatet men det ser lovande ut! För tillfället kan jag tex INTE gå utan strumpor för då hade jag lämnat ett smulat spår av död hud efter mig…på den nivån är det!

Nåväl, jag ville egentligen bara visa mina supersnygga skor som jag tänkte inviga så snart fötterna tillåter! Ett par pumps helt i min stil och i alldeles lagom hög klack, jag älskar färgen i kombination med träklacken och tänkte nog bära dessa på Ludwigs barndop! Footlight har verkligen kommit med så många snygga nyheter inför våren! Nej, nu ska jag passa på att betala räkningar medans Ludwig sover i sin Baby Björn! Guld värt att få händerna fria samtidigt som man faktiskt bär rundor på sin bebis!

3 reaktioner på “Att fixa fötterna”

 • Anna skriver:

  Grejen med de där strumporna är att de ger sig på all hud på fötterna, även den som är känsligare och förtunnar den. Botemedlet mot förhårdnader är istället att smörja! Jag har slutat fila och kör CCS fotvårdssalva (fantastisk!) varje kväll istället, har kört detta en månad och har inte haft så fina fötter i vuxen ålder!

  • Thessan skriver:

   Jo det är sant men herre gud vad effektivt! Nu har jag ganska mycket förhårdnader på tarmdynorna samt hälarna och det går oftast inte bort genom att enbart fila så det här passade verkligen mig, sen är det ju en kur som man bara gör kanske en gång om året. Ska definitivt köpa den salvan för nu vill jag behålla mina fötter utan förhårdnader! 🙂

 • Anna skriver:

  Grejen med de där strumporna är att de ger sig på all hud på fötterna, även den som är känsligare och förtunnar den.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.