En klänning i sann prinsessanda

Så glad jag blev att klänningen som jag beställde i syfte att bära på Ludwigs barndop faktiskt passar och dessutom är tillräckligt lång (jag befarade ju att den skulle vara för kort), den är exakt som jag hade hoppats på i figuren. Jag vill nämligen inte ha något som sitter åt varken över kroppen eller i armarna och denna sitter alldeles lagom löst. Precis som jag trodde är det dessutom samma spets som på min bröllopsklänning som också var en skapelse av Zetterberg och även den helt i spets, så kul att det blir en röd tråd i dessa alldeles speciella outfits! Det är ju ingen hemlighet att jag är svag för just spetsplagg! Jag tänkte matcha klänningen med mina nya pumps från Footlight som ni finner här (klick).

Klänningen hittade jag till 50% vilket såklart är ett plus, ni finner den här (klick).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.